Spring til indhold

VESTERHAVSVANDRERNE 2024

Kære vandrevenner.
Nu bliver det ikke større. Vi er så tæt på målet, at vi kan lunte det sidste stykke. Stille og roligt – vi er næsten i mål.

Vi har holdt møde i koor-gruppen og lagt datoerne fast.
Det bliver : mandag 26 august til torsdag d. 29. august.

Kortet øverst er en kopi fra sidste år, hvor vi lagde rammerne de sidste to år. Det betyder, at vi i år starter ved Skiveren (nummer 5), og når frem til Kandestederne samme dag. Dagen efter går turen til Højen, som også bliver et overskueligt projekt. Claus har for år tilbage taget turen, og husker bred strand, masser af sol og ingen sommerhuse bag klitterne og heller ikke biler på stranden. Sådan er det sikkert stadig.

Onsdag skal vi slentre det sidste stykke ud til Grenen, og koordinerer med Sandormen, så vi kan blive kørt tilbage til Skagen.

Vi er nu gået i gang med at søge efter overnatning i Skagen i den østlige del, hvor man finder restauranter, dansesteder og barer. Vi skal feste, og særligt onsdag d. 28. august skal der skrues helt op.

Hvis I har forslag til det ene eller andet, så skriv tilbage til koordinationsgruppen.

Vi regner med, at I alle er indstillet på at deltage, men for en ordens skyld vil vi gerne have jeres mail med tilmelding seneste d. 1. juni.

De bedste hilsner fra koor-gruppen: Anne Grethe, Lisbet, Per og Claus