VESTERHAV-2021-DETALJERET PROGRAM & TILMELDING

SØNDAG
09:xx De enkelte bilgrupper koordinerer det nøjagtige tidspunkt. Der er ca. 200 km fra Aarhus til Thyborøn. Grupperne etableres når vi har de endelige tilmeldinger.
Der er mulighed for at placere bilerne ved skolen, der ligger tæt ved Stationen.
12:15 Vi samles på stationen, og gør os klar til at rejse afsted med tog.
12:30 Planmæssig afgang mod Vrist (søndag – rejseplan)
12:43 Ankomst til Vrist hvor de medbragte madpakker kan fortæres. Derefter er vi klar til afgang tilbage til Thyborøn, hvor vi igen finder bilerne, og kører til færgelejet.
17:00 Er vi med færgen på vej over til Agger Tange, og kører direkte til Vandrehjemmet.
Middag søndag aften er endnu ikke afklaret. Måske på vandrehjemmet, måske, måske noget helt andet. Vi er fortsat i gang med research.

TIRSDAG
09:00 Afgang fra vandrehjemmet til Lodbjerg Fyr, hvorfra vi starter turens længste etape. Vi skal gå knap 20 km den dag, men sørger for en god lang pause ved det meget smukke Stenbjerg Landingsplads. Hen på eftermiddagen når vi frem til Nørre Vorupøre.
Lige nu har vi en stabil fantasi, hvor man ser gruppen bade i havet og slappe af i solen inden vi bevæger os i retning af et godt spisested.


MANDAG
09:45 Afgang fra vandrehjem hvor vi kører tilbage til færgelejet, og vandrer mod nord langs havet derfra.
15:00 Vi regner med at være fremme ved Lodbjerg Fyr omkring dette tidspunkt. Et fyr giver udsigt og overblik, så vi går op i toppen og kigger os omkring.
Middag mandag er som søndag fortsat uafklaret.

ONSDAG
09:00 Afgang fra Vandrehjemmet til dette års sidste etape, hvor vi går fra Nørre Vorupøre op til Klitmøller, der er slutdestination i år. Denne etape er ca. 14 km, så vi regner med at kunne sige pænt farvel og tak til hinanden omkring kl. 14.

ØKONOMI – ANSLÅET

VANDREHJEM 3 OVERNATNINGER 600 KR. │MORGENMAD OG MADPAKKER 350 KR │TRANSPORT THY 120 KR.

TRANSPORT TIL THY t/r DELES I DE ENKELTE BILGRUPPER. TIL AARHUS VIL DET CA. UDGØRE 200 KR. PR. PERSON.

HERTIL KOMMER 3 x AFTENSMAD.

TILMELDING