Spring til indhold

FOTOGRAF

Durant dècades, he tingut regularment l’oportunitat de viure a la zona de Gràcia de Barcelona. Conec les nombroses places del barri, i sobretot a la plaça de la Vila de Gràcia, m’he assegut durant hores en un dels bancs o en algun dels restaurants. Aquí m’he sentit privilegiat de viure una vida quotidiana tan diversa i vibrant. Dóna una alegria profunda.
Quan em moc per Gràcia, sovint porto la meva càmera amb mi, i fàcilment podria fer un llibre d’imatges sobre els carrers i places de Gràcia, però abans he de fer un llibre sobre les persianes de Gràcia.
Fa més de 15 anys que faig fotos de les persianes que a Gràcia tenen una gran qualitat pictòrica.

Estic lluny i ara estic disposat a buscar finançament a fundacions i altres fonts per poder publicar el llibre. Ara estic tan lluny que altres són benvinguts a venir i obtenir grans idees.
Un cop imprès el llibre, ha de ser el més ample possible. Si teniu una bona idea per a un dels canals, podeu contactar amb mi.
Aquest text és en català, però he de reconèixer que no parlo la llengua. Tanmateix, el puc llegir, en cas contrari puc obtenir ajuda de google.
Sóc danès i visc la major part del temps a Aarhus. Parlo danès, italià i anglès.
Espero rebre comentaris sobre el llibre o idees per a la vida posterior del llibre.

Claus Jensen
[contact-form-7 id=”3788″ title=”Kontakt-4_uk”]

I årtier har jeg jævnligt haft mulighed for at bo i kvarteret Gràcia i Barcelona. Jeg kender de mange pladser rundt i bydelen, og særligt på Plaza de la Vila de Gràcia, har jeg siddet i timevis på en af bænkene eller på en af restauranterne.  Her har jeg følt mig priviligeret over at opleve en så mangfoldig og levende hverdag. Det giver en dyb glæde. 

Når jeg bevæger mig rundt i Gràcia har jeg  ofte mit kamera med, og jeg har fotos til mange billedbøger om gader og torve i Gràcia, men først skal jeg lave en bog om skodderne i Gràcia.

I næsten 20 år har jeg taget fotos af de mange fantastiske skodder, der  findes i rigt mål i Gràcia. Nogen gange reflekterer skodden forretningen eller restauranten i rummene bag skodden andre gange er motivet malet for at hylde en kvinde eller mand, som vi respekterer. Der er politiske skodder og der er ren dekoration. Forskelligheden mellem de forskellige kategorier er med til at give rum til overraskelser på vej hen af gaden. 

I de kommende måneder vil jeg færdiggøre redaktionsarbejdet samtidig med, at jeg søger om støtte til udgivelsen samt steder, der vil forhandle bogen. I denne fase er der brug for gode råd og kritik på arbejdet frem til nu. Send mig dine kommentarer, jeg har brug for dem. Jeg er ikke professionel i at udgive bøger, så alle gode forslag er velkomne. 

Bogen bliver udgivet catalansk, men jeg må indrømme, at jeg ikke taler sproget. Jeg kan dog læse   en del. Jeg er dansker, og bor det meste af tiden i Aarhus, Danmark. Jeg taler dansk, italiensk og engelsk. Jeg ser frem til at høre fra dig med kritik af bogen, som den ser ud lige nu,  eller ideer til bogens senere liv.